Dra-mig-baklänges två gånger om!

Vi har hunnit med två stora saker denna veckan. Den ena saken, som enligt mig är den allra största är att vi köpt oss en robotdammsugare. 

(null)

Dra-mig-baklänges vad mycket lättare mitt liv kommer bli nu. Egentligen är den införskaffad att passa perfekt i nya lägenheten, men jag kunde ju inte hålla mig ifrån att packa upp den redan nu.

En kalas smart liten sak som styrs via appen och den kan både dammsuga och moppa golvet. 

(null)

(null)

Efter en kvart hann den suga upp halva lägeneheten kändes det som. Buskatten och dammsugaren är dock INTE kompisar... hon är livrädd. Det är dock ganska lätt att hålla koll på henne, där dammsugaren är är Buskatten!

(null)

(null)

Tänk så mycket katthår som ligger här överallt som inte märks, men Wall-E, min nya bästa kompis märker dem och dammsuger upp dem på ett nafs.


Den andra stora saken som hänt denna veckan, som enligt Drömmannen är den största saken är att Drömmannen sprungit sitt första lopp. I en helt ny distans, nämligen 400m. Han sprang dock tillsammans med LillMannen J. 

En galet taggad kille innan loppet

(null)

(null)

(null)

Världens lyckligaste kille som kom i mål och fick äpple, mjölkdryck och medalj. 
(null)

Drömmannen däremot fick inte så mycket… möjligtvis en puss av mig när han kom över mållinjen.

I helgen vankas det jobb på ny-gamm-jobbet. En 24-timmars-jobbhelg ska hinnas med innan den mest hektiska veckan på länge startar. Nästa vecka tar vi examen på onsdagen och sen drar festivallivet igång på torsdagen. Dra-mig-baklänges vilken rolig vecka som väntar.


Visa fler inlägg