Tjänstledighet och saknad

Revyn var kalas kul, så rolig och magvärken gick inte att ta miste på. 

(null)

Helgen spenderade jag på ny-gamm-jobbet, en lugn helg med härliga ungar. Dock gjorde det lite ont i hjärtat. Om fyra veckor börjar vi vår slutpraktik och jag har tagit tjänstledigt från ny-gamm-jobbet. Hade jag inte tagit tjänstledigt vet jag inte om jag hade orkat. Varannan helg jobbar jag tjugofyra timmar och jag hade inte orkat prestera något på praktiken om jag jobbat en helg. Så jag sa hejdå till mina kära barn och ungdomar som var inne den helgen och hade väldans ont i hjärteroten när jag gick från ny-gamm-jobbet.

Resten av veckan bestod av skola, opponering och bedömning av B-uppsatsen. Herrejissanes så nervöst det var, men förhoppningsvis gick det som en dans. 

Vi beställde ett nytt toalettskåp också. Vi kände att efter två-och-ett-halvt-år så behövde vi verkligen det skåpet vi sagt att vi inte behövt… men det blev ju kalas bra.

(null)

Tack-vare-skåpet åkte denna Bondmora på en städmani och skänkte bort en helmassa saker som inte användes, vissa saker åkte i soporna, sådant som jag vet ingen ville köpa. 

Vi har även haft besök av StorTjejen A och StorMannen E. Tänk vilken lycka att kunna barnnappa brorsbarnen när jag vill.   (null)

Självklart utnyttjade vi dem in i minsta detalj, de fick göra det tråkigaste, de fick ta disken. 

  (null)

I fredags gick jag in till frisören och frågade ifall de hade någon ledig tid just NU och det hade dem. Jag hade bestämt mig för att om de hade en klipptid så skulle jag klippa lugg. Sagt och gjort! 

(null)

Efter lite mer än fyra år så har jag lugg igen! Så fort den var klippt så insåg jag hur mycket jag saknat den. 

Även denna helgen har jag spenderat på ny-gamm-jobbet, sista jobbhelgen innan min tjänstledighet och jag kunde verkligen inte fått ett bättre avslut. Jättehärlig helg, härliga ungar, skönt väder och det sista vi gjorde var att åka upp på berget för att grilla med en magisk utsikt. Nu ska jag inte dit förens om tio veckor… jag kommer sakna barnen och ungdomarna så mycket. Hur ska jag någonsin kunna sluta där på riktigt?  

(null)

(null)
Visa fler inlägg