Ljuvliga sommarkvällar

Vilken härlig start på veckan vi haft. LillMannen J har varit lite krasslig, så igår hängde han hemma med oss hela dagen. Även fast han har lite snorig så levde vi på som vanligt och for till affären. LillMannen skulle inte vara sämre än mig, så han skulle ha solglasögon, keps och väska… så han fick stå för betalningen.

(null)

Denna lilla kille, så mycket bus och härmapigt på en och samma gång - vilken ynnest att få vara moster till dig!

Idag fick vi besök av LillMannen J igen, men idag var LillaStorasyrran med. Hon fixade Lyxlunch och vi tyckte att det var en jättebra idé att LillaStorasyrran kommer varje tisdag och fixar goeLunch till oss.

  (null)

Stökigt kök och härliga människor – jissusamalia vad jag gillar lediga tisdagar.

  (null)

Efter en jättegod lunch så traskade vi ner till ankorna.

  (null)

(null)

(null)

De skulle med få lite gotte. Efter några torra mackor och lite bus så gick vi vidare till Lilla Mormor, hängde i solen och fikade lite.

  (null)

(null)


Nu ikväll packade vi resterna av lunchen och åkte till stranden – vår strand. Eller ja, just nu FinMammans strand, för hon äger den. Men sen, vår strand. 

  (null)

(null)


Så ljuvliga sommarkvällar att jag nästan tuppar av så härligt det är. Efter en så här varm dag, så hoppade faktiskt den här Bondmoran, som egentligen är den största bakrukan denna sidan jorklotet, i vattnet! Vi tog årets första dopp!

  (null)

(null)

20° vatten och det var faktiskt skönt!

  (null)

Vi värmde oss med kaffe och kaka, precis som det gamla pensionärsparet vi är.

  (null)

Tänk detta va, min bästa kompis och jag. Tänk att jag får spendera alla mina dagar med honom, min Drömman och bästa vän. Herrejössanes vad jag älskar honom och allt som vi har. Jag är lyckligast i världen som får vara tillsammans med honom. 

Visa fler inlägg