Kalashelg deLux!

För en kille som inte gillar att bli firad så kan jag lugnt säga att Drömmannen blivit firad ordentligt! Tre gånger, av två familjer och underbara vänner! 

Drömmannen blev total grundlurad i fredags av mig och våra vänner. Han skulle packa en väska och vi skulle iväg, men vi hamnade bara i grann LillStaden för att bowla! 
(null)

(null)

Varken jag eller Drömmannen är stjärnor på bowling, men vi har alltid kul tillsammans med våra vänner. 

Vi for sedan vidare till StorStaden för middag. 
(null)

Drömmannen fick flagga på bordet och han började snart inse att det inte skulle bli en så farlig kväll trots allt. 
(null)

(null)

Grabbarna beställde in EN LITER öl och kämpade med att dricka upp den under hela kvällen! Städ-mannen orkade inte hela och fick en väldans massa glåpord av Drömmannen och Skrotnissen... 

(null)

Vi beställde in en köttpyramid med bland annat kycklingfilé, fläskfilé och ribs! Något som jag tyckte var jättegott var att man fick en grekisksallad till! Så sällan som man får sallad till maten men hör var der verkligen jättemycket. Allt var så väldans gott och så kul att sitta och dela på maten tillsammans med fantastiska vänner. 

Drömmannen fick fina presenter, den finaste var nog allt en inramad bild på SuperVännen, Skrotnisse, KattKompisen och Städ-mannen. Den pryder Drömmannens del av sänggaveln så fint!
(null)

Igår skulle vi ha en lediglördag och mysa runt både i LillStaden och hemma hos LillaStorasyrran... planerna blev snabbt omvända när Drömmannens kollegor ringer och frågar vart han är, tydligen skulle han jobba... 
Jag for själv hem till LillaStorasyrran och myste järnet med dem. 
(null)

Hon bjöd på matiga-pannkakor med kräftstjärtar och créme fraîche! En sån ynnest och lyxlunch utan dess like! 

Jag åkte inom Stormarknaden innan jag åkte hem - eftersom inte Drömmannen var med så kunde han inte stoppa mig från att köp en pelargon.
(null)

(null)

Nu äntligen har jag en Mårbacka, eller en Drottning Ingrid som är den "danska varianten" på Mårbacka! 

Drömmannen kom till slut hem, trötta och lite ledarna för att vår dag blev förstörd gjorde vi det bästa vi kunde av kvällen.
(null)

Ryggbiff och vin. Underbart avslut, på en knasig dag! 

Idag har han firats igen, den där Drömmannen. Han är så älskad att han behöver tre kalas, det säger en heldel om hur fantastisk han är. Idag skulle han firas på Drömgården, mina svärisar kom också och det blev en mixad födelsedags-och-förlovningsmiddag med stora delar av vår familj. 
(null)

(null)

Det är inte det lättare som finns att få 11 personer att sitta still så man får en bra bild, men det är ju det som är charmen med en stor familj! När vi är alla tillsammans så har Drömmanen och jag snart en familj på 21 personer med föräldrar, syskon, svägerskor och svågrar, syskonbarn och mor-och-farföräldrar - en sån ynnest!!! 

FinMamman och Farsgubben hade hunnit köpa en förlovningspresent till oss - och inte vilken förlovningspresent som helst. I flera år har jag suktat efter Orrefors fina Carat-ljusstakar. Gissa om jag blev glad när vi öppnade presenten och de dyrgriparna tittade fram.
(null)

Tänk min älskade Drömman, idag har vi varit förlovade i 19 dagar - tiden går fort när man har roligt