Äpplet

Idag hämtade jag hem StorTjejen A efter skolan! Vi skulle ha en myseftermiddag bara-hon-och-jag. Mitt under middagen ringer min fina kollega och säger att hon är utanför med en äppelskänk jag skulle få av henne. Drömmannen hjälper mig upp med den. Tanken är att den ska få flytta till Drömgården tills vi har med plats, Drömmannen fick en snilleidé för "förvaring är alltid bra!". StorTjejen skulle iväg på dans och faster Bondmora skulle köra. 

När StorTjejen och jag lämnade lägenheten såg det ut så här... kaos! 
(null)

När vi kom hem... lite annorlunda! 
(null)

(null)

De vita små borden på samma plats, med nya pelargonen på! 

(null)

Buskattens katträd numera bredvid vitrinskåpet och en schäslong nästan-mitt-i-rummet! 

(null)

Och största förändringen... soffan! Schäslongen "kopplades" bort (tack älskade IKEA för den utomordentligt smarta soffgruppen, som gör att man kan bygga om och ändra tyg hur man vill) från soffan och får stå separat - soffan är numera inflyttat i hörnan så att äppelskänken får plats! Det enda som fattas nu är en ny lampa i hörnan, på varenda loppis jag är så letar jag efter lampan med stort L...

(null)

(null)

Det blev så in-i-bomben bra och det var en så bra idé av Drömmannen att skänken skulle få stanna, mer förvaring och så rackarns fin! Ungarnas leksaker göms bra under skänken och alla våra spel har försvunnit inuti skänken, med lite porslin med förstås! Tänk vilket bra återbruk det blev, min kollega är nöjd, jag är ännu mer nöjd och miljön är nog allra nöjdast - en winwinwin situation!