Ledig helg och världens bästa dag

Fredagar är bland de bästa dagarna, men just fredagen igår måste ändå varit den bästa, eller i-alla-fall den 19 januari - popcornens dag! 

Vi firade med att micra en majskolv!

(null)

(null)

(null)

En majskolv i micron och vips så hade vi finfina popcorn! 
(null)

(null)

Så himla rolig och god grej! 

Inatt så kom verkligen vintern på riktigt, den vi väntat på sen några dagar innan julafton och just idag hade jag, FinMamman och LillaStorasyrran planerat in ett besök till Ikea. 
(null)

Drömlika vägar och allt är så ljust och fint! Det är det bästa med snön. Det tog längre tid än planerat att köra till Ikea, men några kvalitetstimmar i bilen med två av mina favoritmänniskor gjorde resan mycket kortare.

Som vanligt på Ikea kom jag inte billigt undan... men sakerna jag köpte var nödvändigt. Drömmannen var lagom glad när jag kom hem och hela familjen hjälptes åt att bygga.  


(null)

Nästan i-all-fall. Buskatten blev snabbt utestängd för hon stjälpte mer än hon hjälpte. 
(null)

(null)

(null)

Ett skrivbord var det jag köpte, en sekretär. Jag har så länge längtat efter ett ställe där jag kan sitta och plugga utan att bli störd av tv-n eller något annat. Detta är verkligen guldvärt! Den finfina stolen är Farsgubbens farfars gamla stol, som blev pricken över i:et. Ett fårskinn på dynan så Buskatten håller sina sylvassa små klor borta och det blev en perfekt skrivbordsstol! 

Ikväll har Drömmannen och jag, tillsammans med FinMamman, Farsgubben och LillaStorasyrran varit på en libanesisk restaurang i LillStaden. 
(null)

(null)

Så gott och så himla intressanta smaker och det bästa var att de kunde fixa alla bröden glutenfria till mig. Jag som hatar min sjukdom och tycker inte om att prata om den, men när jag blir så väl bemött så borde hela världen få veta vilken fantastisk restaurang som fixar så fint till mig - och alla andra glutenintoleranter.  Maten var fantastik och sällskapet också, alla lediga lördagar borde spenderas med människor man älskar i lugn och ro.