Hjärteroten fylls

Nu när snön är här på riktigt är det något man måste utnyttja! Våra härliga vänner bjöd hem oss till sitt nya hus och en promenad ner till sjön. Vädret var verkligen på vår sida och det knarrade så skönt under fötterna när vi började spatsera ner till sjön. 
Det vi trodde skulle bli en härlig liten promenad visade sig bli en tur på tre-och-en-halv kilometer på oupptrampade stigar med mycket snö. Att vi sedan var påpälsade ut i fingerspetsarna hjälpte inte den långa promenaden. 
(null)

(null)

Det var backigt och så tungt vid vissa ställen att jag önskade att vi hade med en pulka. 
(null)

Men naturen var så härlig, så tyst, kallt och knarrandet gjorde det så himla mysigt!
När vi kom fram till sjön så var det verkligen mödan lönt!
(null)

Havet var alldeles stilla, isigt och jättefint. 
Pojkarna gjorde fint åt oss och började grilla.
(null)

(null)

Det är inte många söndagar som man spenderar bättre än denna! Lugnet, ingen stress, tystnaden, naturen och härliga vänner är allt man behöver! Söndagar som denna sparas väldigt nära och länge i hjärteroten. 

När vi kom hem så tinade vi upp oss i badkaret. Vi fick badbomber i julklapp och denna var ju alldeles för söt.
(null)

Det var nästan så jag inte ville släppa i den i vattnet. Men det var ett väldigt välbehövt och efterlängtat bad. 

Idag var vi iväg och köpte en ny leksak. Jag har fått en sådan städmani (eller så har den bara blivit lite värre än innan) så vi åkte och köpte en ångmaskin. 

(null)

 Även här var Buskatten till extra själv, men så fort ångmaskinen väl startade så var hon snabbt borta. 
(null)

Usch så skitit vi har haft det här hemma tidigare. Det ska verkligen bli ändring på det nu! Detta var nog det bästa köp jag gjort detta året, våra mattor blev verkligen jättefina och rena och golvet ländes direkt mycket fräschare. 

Annars har det för det mesta sett ut så här, 
(null)

Drömmannen pluggandes vid skrivbordet och jag lever mig in i 1700-talets Skottland och varje vaken stund läser jag om den episka kärlekssagan. Underbara bok, jag vill aldrig att du ska ta slut, som tur är så har jag åtta böcker till när denna är slut. Även denna bok får sätta sig fast i hjärteroten.