Fröken vårvinter

Allt flyter lite samman nu, det händer inte så mycket, men jag kämpar på ändå. I helgen jobbade vi, Drömmannen och jag. Helgen gick av i en rasslande fart, en tur upp till en oupptäckt storstad, åt lite lunch, sen körde vi hem! Två timmar i bil, en perfekt lördag i min smak. Jag älskar att se nya miljöer, hus och få inspiration.  

Vi åkte ur till Drömgården igår. Jag är väldans rädd för fåglar, men Lilla Mormors gamla julpynts-fåglar fick följa med hem och pryda vår ljuskrona i vardagsrummet. 
(null)

Tre små fåglar sitter så fint i granriset. 

Idag har vi firat Tulpanens dag. Ett tydligt sätt att veta att Fröken Vårvinter äntligen är här. En härlig bukett vita tulpaner fick flytta in tillsammans med några vaxblommor. De pryder varsagarumsbordet perfekt. 
(null)

(null)

I helgen tänkte FinMamman, LillaStorasyrran och jag bege oss till Ikea. När jag började lägga grejer i varukorgen på hemsidan så slutade den på 3000kr.... får se vad jag kommer hem med egentligen! Något jag hittade på hemsidan, men som var slut i varuhuset var dessa mässingsdyrgripar. 
(null)

(null)

Servetthållaren och glasunderläggen var så snygga att jag var tvungen att beställa dem. 

Annars ser mina dagar ut som alla andra, skola eller jobb och just nu med en bok i handen - och kanske ett glas vin. 
(null)

Jag har börjat läsa Diana Gabaldons bokserie Outlander som även finns som tv-serie. Jag är helsåld på tv-serien och bokserien är ännu bättre. Jag kan bara inte sluta läsa!!! 1700-talets Skottland med en drös drama och kärlek, det kan ju inte slå fel! Jag och min FinFinaVän, som kanske älskar denna serie lite mer än mig, vi planerar redan en resa till Skottland. Tänk så lustigt livet är, vi börjar som kollegor och nu hörs vi av,  ses så ofta vi kan och nu planerar vi att åka runt till inspelningsplatser och drömma oss tillbaka till 1700-talet tillsammans, min FinFinaVän, vad jag är tacksam över dig.