För kärlekens skull

Veckorna flyger förbi och äntligen är vi tillbaka tIll den riktiga vardagen igen. 
Vardagen som jag älskar, så spenderas med min bästa kompis och stora kärlek. 
Granen har åkt ut, men den stannade kvar längre än vi trodde... 
(null)

(null)

Så mycket barr överallt och vi kommer säkert hitta barr fram tills nästa gran åker in i december... 

Drömmannens gamlafarmors bord ha fått tillbaka sin plats och alla ljus, fotogenlampor och blommor har kommit tillbaka till sina platser.
(null)

Vårt så kallade jullov, som vi ändå behövt plugga på och jag hade en inlämning på självaste julafton..., har mesta dels bestått av att umgås med LillMannen J. Denna glada, roliga, älskade unge. Han har upptäckt tjusningen med glasögon. Hans mamma har glasögon, FinMamman/Mommo har glasögon och jag och Drömmannen har glasögon. Han tycker det är jättefint och normalt - vilket jag älskar. Självklart ska han ha sina egna glasögon då! 
(null)

(null)

(null)

Jag tryckte ut glaset ur ett par av mina gamla glasögon och han blev alldeles galen! Hans egna glasögon. Tänk att man kan bli så glad över det. Jag önskar att jag blivit lika glad för mina när jag fixk dem som trettonåring...

Vi avslutade dock vårt obefintliga jullov med att gå på bio igår. 
(null)

Vi såg Ted - för kärlekens skull. Drömmannen ville inte se den, men erkände sen att den "faktiskt var bra" - och det var den. Den var jättebra!! Jag har alltid älskar Ted och jag älskar honom inte mindre efter denna film. 

Idag har verkligen vardagen slagit oss med en käftsmäll. SuperVännen och hennes Muskelknutte till Sambo tvingade med oss till gymmet. 
(null)

Svettig och extremt glad när jag kom hem, trots att det var så fruktansvärt tungt och att jag knappt orkade ta samma vikter som i höstas, så är jag riktigt, riktigt glad att vi pallrade oss dit - säger jag nu... imorgon kommer jag ligga i fosterställning och gråta. Mage och ben körde vi, imorgon ska vi upp på tredje våningen på skolan, jag lämgtar INTE. Men jag har längtar efter dig, älskade vardag. Hur mycket jag än älskar högtider av alla desslikes så är vardagen ändå den bästa. Vetskapen att jag får somna och vakna upp bredvid Drömmannen en vablig vardag är lila underbart som på en lördag. Jag har ingen favorit dag i veckan, alla har sin charm, men en dag utan kärlek är en förlorad dag.