Jobbhelg och omställning

Jobberhelgerna går inte av för så mycket annat än just jobb. 
Lördagspasset varade från 7-21, när jag kom hem så var lägenheten tom, så väl som på Buskatten. Drömmannen hade begett sig till våra vänner för lördagsmys. Min tanke var att gå hem till dem jag med, men när jah fixk höra att de kollade på skräckfilm så stannade jag hem, för jag var verkligen så ofantligt trött. 
För klockan ringde tidigt i söndags med, men tröttheten satt fortfarande i. Klockan 7 skulle jag börja jobba, 06:49 gick jag upp... efter jobbpasset som slutade vid 16 så åkte vi direkt hem till mina svärföräldrar. Drömmannens morfar fyllde 81 och det skulle firas. När vi kom hem så såg jag tio minuter av handbollsfinaler, sen somnade jag. 

Igår flyttade LillMannen hit. LillaStorasyrran har begett sig långt upp i norr för en av de sista veckorna på sin utbildning. Då flyttar LillMannen hem till oss. 
(null)

(null)

Det är en sådan omställning för två mentalt 60+are att få en två-och-snart-halvåring på livet. Vi härdar ut genom att sova när han sover. Jag vet dock redan nu att det kommer vara tomt när LillMannen åker hem på torsdag... 
Visa fler inlägg