Mitt i vardagen

Överlag, är jag väl en ganska typisk student. Jag pluggar inte ihjäl mig, men jag klarar oftast alltid delproven. Vissa delprov är tuffare än andra och det vi håller på med just nu kan jag nog säga är ett av de tuffaste... 
Jag läser en svenskakurs, där all kurslitteratur är på danska och syftet är att vi ska beskriva hur grannspråk (danskan) ska hjälpa mina kommande elever att bli bättre i svenska... för mig är det obegripligt. 
Till råga på allt så jobbar jag, går utbildningar med jobbet, hoppar in extra på FinMammans skola och om några veckor ska jag hoppa in på en förskola och hjälpa till där. 
Jag älskar att ha många bollar i luften samtidigt, att alltid ha något att göra, ni kanske har förstått att sitta ner och inte göra något, inte är min grej. 
Men ibland, så är dessa fredagarna efter att ha suttit och pluggat i sju timmar (den omotiverade studenten sköt allt framför sig till iprincip sista dagen) så finns det inget bättre än att ställa sig i köket, laga mat till den jag älskar och dricka ett glas vin. En sån här dag, mitt i livet, i vardagen, de är guldvärda. 
(null)