Måndagar när de är som bäst

Vardagen rullar på och det är så skönt! Drömmannen åkte precis iväg med jobbet för en Romprovning - i fortbildningssyfte! Tänk vilket jobb han har och vad han utvecklats, både arbetsmässigt och allmänt sen han fick det jobbet... älskade Drömman vad jag är glad för din skull! 
Igår startade både Drömmannen och jag nya kurser, han läser min svenskakurs jag avslutade i söndags och jag läser hans mattekurs som han avslutade i torsdags. Ganska skönt att vi bara byter rakt av, på så sätt kan vi hjälpa varandra! 
Kalendern är ifylld fram till-och-med vecka 22... från vecka 13 fram till vecka 22 blir det tuffa veckor i skolan. 
(null)

Heldagar i skolan, praktik och tillråga på allt jobb på helgerna. Det kommer bli tufft, men tänk. Jag har en utbildning, ett jobb och en drömman. Så pjåkigt kan det väl ändå inte bli! 

Vi firade vardagen och de nya kurserna med att äta falska kroppkakor, gnocchi och stekt fläsk!
(null)

(null)

Att duka upp med Lilla Mormors finporslin en vanlig måndag är så lyxigt! 

Igår fick jag ett efterlängtat brev på posten.
(null)

Jag fick det där efterlängtade anställningsavtalet. Jag har varit vikarie i kommunen i mer än två år och nu fick jag min tillsvidareanställning i kommunen. Nu har mina fina kollegor ännu svårare för att bli av med mig och jag har ännu lättare när jag vill byta jobb i framtiden. Tänk vilken lycka ett sånt litet papper kan ge, en helt vanlig måndag i mitten på februari.