Helglyx!

Igår så hade Drömmannen en uddahelg på jobbet, det var jättemärkligt att han traskade (bör kanske säga att han halkade) ner till jobbet och jag stannade hemma... att sitta ner och ta det lugnt är inte min melodi när det kommer till lediga dagar, så jag passade på att städa och plocka i ordning. 

FinMamman kom över med två fastlagsbullar, så när Drömmannen slutade så mötte jag upp honom, vi gick till affären och köpte mandelmassa och grädde. 
(null)

(null)

(null)

Fastlagsbulle, grädde och röda läppar är en rolig kombo! Grädden blev röd och jag blev gräddig. 
En lördagseftermiddag i februari, kaffe med vispgrädde i Ostindia-servis... så enkelt och så lugnt - underbart! 

Drömmannens syster med sambo var inplanerade för en spelkväll. Vi gjorde pizza och dukade upp på tapasbrickan. 
(null)

Tomatsås, fetaost, tomater och mozzarella på pizzan, pålägget fick man själv välja och lägga på, väldans lyckat koncept! 
(null)

Ticket to Ride är ett av mina favoritspel, så i två timmar spelade vi och hade Melodifestivalen igång i bakgrunden. Jag hade väl ingen direkt favorit, men John Lundvik var väldans bra! 

Idag åkte jag själv hem till Drömgården. Drömmannen behövde plugga och sen skulle han iväg och äta med jobbet. FinMamman hade lagat söndagsmiddag med bravur! LillMannen J åkte med mig till Lägenheten för att LillStorasyrran behövde plugga. 
(null)

(null)

Vi spelade också spel, Snigelspelet - mitt favoritspel när jag var två, och lekte kurragömma bakom blommorna. 

Efter nästan ett halvår har jag äntligen fått igång min polaroidkamera och lyckats knäppa en bild på han den där, drömmige! 
(null)

Bilden skulle ju självklart in i min broderi-berlock och det blev så bra! 
(null)

Nu hänger han alltid där runt halsen på mig. LillMannen tyckte det var kul att öppna och sitta och kolla på bilden och ropa efter Drömmannen! Fina, älskade Skäggmurvel - vad hade jag gjort utan dig? Lediga helgar som den här, är en riktigt lyx!