Födelsedags-jobb-helg

En intensiv jobbhelg är äntligen till enda... vi började dock helgen med kalasande! Ett dubbelkalas där Drömmannen och svärfar firades, Drömmannen fyller år imorgon och svärfar fyllde år i lördags. Då det var jobbhelg så firades det i fredags och det med hela svärisligan och FinMamman och Farsgubben. 
(null)

(null)

Många och stooora paket, Drömmannen nästan så jag undrade ifall han fyllde fyra istället för tjugofyra! Det var svårt att få med alla på bild, men vissa fastnade trots allt. 

(null)

Om min stora last i livet är popcorn och rödvin, så är Drömmannens helt klart Gifflar... han kan äta en påse till lunch vissa dagar och lyckan blev total när svärmor lagt gifflar på tårtan. 

Drömmannen fick en LP-spelare, LP-skiva och en flytväst. Som orolig sambo blev jag nog gladast över flytvästen... den där skäggige galenpannan har inte haft flytväst på sig när han varit ute på sjön, för han har inte haft någon... tur FinMamman finns som köpte en till honom! 
(null)

(null)

(null)

Jobbhelgen har spenderats med härliga kollegor. Dock har jag suttit med näsan i boken endel. 
(null)

När jag kom hem från jobbet igår så hade Drömmannen bakat kakor. 
(null)

Det var nästan så jag började gråta, kolansittar som är sååå goda! Vi for ut till Drömgården för middag, jag behövde tanka min LillMannen J-tank 
(null)

Han vägrade ta av sig jackan, fleecebyxorna och mössan, men lika gosig var han ändå. 

Idag har jag varit på två skolbesök, jobbat och haft allsång. Kvällsmaten jag fick i mig fick jag av min finafina kollega. 
(null)

En valnötsfralla gjord på mandelmjöl och kokosmjöl - så jag kunde äta den helt utan problem. Så in i hjärterotens glad blev jag. Vissa dagar på jobbet är stressigare än vanligt, att då vara omgiven av snälla och omtänksamma kollegor är guldvärt. 
Drömmannen fick äran att laga mina söndriga byxor... jag lyckades spräcka dem helt i sömmen och halva jobbdagarna igår kändes det som jag visade rumpan för alla... tänk vad skulle jag göra utan dig, min älskade, sykunniga Drömman.
(null)

 Ikväll har jag lagt fram FarsMosterns fina broderade underlägg på Drömmannens plats. 
(null)

Tänk, imorgon är vi lika gamla, i-alla-fall i sex månader. Älskade Drömman. Hur skulle jag klara ens sex timmar utan dig. Älskade, älskade du, jag är evigt tacksam över dig, över oss och allt vi har tillsammans. Tänk om jag vetat när vi gick på högstadiet, när vi hade lektioner tillsammans att det var dig jag slulle älska alla mina dagar. Tänk om jag vetat att han jag alltid letar efter fanns där, i 8A... Att vi inte hittade varandra förens åtta år senare måste på något sätt vara ödet, men om jag fick leva om mitt liv så skulle jag hittat dig tidigare så jag fick älska dig längre.