Julefrid och sjukstuga

Julen kom och gick och helt plötsligt var et vardag igen. Eller i-alla-fall under två dagar. Hemma hos Drömmannen och mig i Lägenheten består dessa dagar av sjukstuga… Det är tarvligt, inte en enda jul/nyårsafton har vi spenderat ihop friska, men varför ändra på ett vinnande koncept? 

Lillejulafton firade vi hemma på Drömgården med uppesittarkväll tillsammans med min familj. Storebrodern med brorsbarn och Svägerska for till grannlandet och spenderade julen där. Så i år var det lillfamiljen som firade jul ihop. Drömmannen och jag har en konstig idé för oss att ge julklappar på lillejulafton, sagt och gjort. Jag fick jättefina öronhängen och Drömmannen som drömt om ett hockeyspel sen StorMannen E’s sexårskalas fick sig ett eget hockeyspel och lyckan blev total! 

  (null)

 

(null)

Farsgubben och Drömmanen hade kvällen räddad!

På Drömgården äts det julskinka och dopp-i-grytan på lillejul.

  (null)

(null)

Julafton firade vi hos Drömmannens familj, även där var det lillfamiljen som firade. 

(null)

(null)

Juldagen firade vi på Drömgården med paketutdelning, är man tre år så är det väl självklart att man får största paketet. 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Vi hade ett väldans bra tema på våra julklappar i år, glas. Drömmannen och jag samlar på Eva Solo glas och i år fick vi både vinglas, ölglas och champagneglas! Vilken lycka!   (null)
Vi lyckades även få den finaste bag-in-boxen i mannaminne! Herrejössanses så lycklig jag blev! Den är så snygg och passar alldeles utmärkt i vårt kök! 
(null)
 
(null)
 

Vi drog högvinsten också, vi ska se Joe Laberos In flames show!! FinMamman, Farsgubben och StorTjejen A var och såg hans show förra året och den var så bra, så nu fick även vi biljetter dit! Ska bi så häftigt!!! 

(null)

För tre år sedan idag, kom Drömmannen hem till mig på Drömgården för första gången, då åt vi hamburgare och låg vakna till morgonkvisten och pratade. Idag ligger vi i varsin del av lägenheten. 
(null)
 
Jag ligger med Jane Austen och Stolthet och fördom i soffan, Drömmannen ligger i sängen med en kräkspann. Som ytterligare ett steg i mitt mindre-påverkan-på-miljön så har jag köpt mig en läsplatta. Storytels egna, vilken jag verkligen älskar. Det är nog så här denna dagen kommer se ut, inte helt pina, förutom att jag hoppas Drömmannen blir frisk snart. Vi får fira vår dag med hamburgare en annan dag, när alla är friska. 
 
Visa fler inlägg