Långhelg ~ Valborg

Helgen flög förbi, lika häftigt som den brukar göra… Drömmannen har jobbat, jag har städat och fixat.

Igår hade vi en jättehärlig förmiddag tillsammans med fina vänner uppe på berget. Så himla glad att vi har dessa vännerna. Vi hörs inte så ofta och ses ännu mer sällan, men när vi väl ses är det som att tiden sått still. Vi har alltid så mycket att prata om, allt mellan himmel och jord! Så himla trevligt.

(null)

Igår tog vi oss upp på berget, två stora picknickkorgar var med, fulla med mat. Vi grillade och njöt av det underbara vädret.  

(null)

Vi åkte ut och visade dem Drömgården, visade dem gården vi alltid pratar om och drömmer om. De har fått höra så mycket om denna Drömgård så de var nog glada över att få se allt vi alltid pratar om. De har precis köpt hus och förlovat sig, nästan som vi… förutom hus-biten… 

Vi stannade kvar på Drömgården, Drömmannen och jag. Donade lite, myste lite och framförallt så testade vi vårt nya bevattningssystem! Innan vi satte potatisen så grävde vi ner en hålig vattenslang längs de tänkte raderna. När vi satte potatisen utgick vi från slangen och då får potatisen vatten på sig mycket snabbare och bättre! Det känns som att detta blir mycket bättre och att potatisen får mer vatten!

(null)

(null)

Idag har Drömmannen jobbat igen… jag hängde med LillMannen J. Han blev helt förkrossad när han upptäckte att Drömmannen inte var hemma. Så vi åkte ner till alkohol-butiken för att träffa Drömmannen. Då släppte LillMannen min hand och skulle bara gå med Drömmannen. De skulle åka hem tillsammans och LillMannen struntade blankt i vad jag gjorde, så länge han fick vara med SIIIIIN Drömman… Jag lyckades dock locka med LillMannen ut till Drömgården, vi skulle bygga ett insektsbad! Gick så där… men åka skottkärra hann vi med, precis som varenda bondunge ska göra!

  (null)

Vi åkte hem runt lunch, min plan var att LillMannen skulle somna på vägen till lägenheten… icke-sa-nicke… Drömmannen kom hem en timme senare, tio minuter i sovrummet tillsammans så sov båda pojkarna. Herre min salige så sött det är när de två sover, leker, myser, skojar, går – ja allt är sött när de två är tillsammans!

  (null)

Ikväll har vi firat Valborg med fina vänner. Det blev en tidig kväll då flera skulle jobba imorgon – vi med indirekt då vi ska påbörja årets utgrävningsprojekt - blomrabatten!

Men vi åt middag, pratade och njöt av varandras sällskap – precis så som man ska fira in våren!

  (null)

(null)


En brasa såg vi med såklart, annars är det ju självklart ingen Valborg!

(null)

(null)

Visa fler inlägg