Långhelg ~ Valborg

Helgen flög förbi, lika häftigt som den brukar göra… Drömmannen har jobbat, jag har städat och fixat.

Igår hade vi en jättehärlig förmiddag tillsammans med fina vänner uppe på berget. Så himla glad att vi har dessa vännerna. Vi hörs inte så ofta och ses ännu mer sällan, men när vi väl ses är det som att tiden sått still. Vi har alltid så mycket att prata om, allt mellan himmel och jord! Så himla trevligt.

(null)

Igår tog vi oss upp på berget, två stora picknickkorgar var med, fulla med mat. Vi grillade och njöt av det underbara vädret.  

(null)

Vi åkte ut och visade dem Drömgården, visade dem gården vi alltid pratar om och drömmer om. De har fått höra så mycket om denna Drömgård så de var nog glada över att få se allt vi alltid pratar om. De har precis köpt hus och förlovat sig, nästan som vi… förutom hus-biten… 

Vi stannade kvar på Drömgården, Drömmannen och jag. Donade lite, myste lite och framförallt så testade vi vårt nya bevattningssystem! Innan vi satte potatisen så grävde vi ner en hålig vattenslang längs de tänkte raderna. När vi satte potatisen utgick vi från slangen och då får potatisen vatten på sig mycket snabbare och bättre! Det känns som att detta blir mycket bättre och att potatisen får mer vatten!

(null)

(null)

Idag har Drömmannen jobbat igen… jag hängde med LillMannen J. Han blev helt förkrossad när han upptäckte att Drömmannen inte var hemma. Så vi åkte ner till alkohol-butiken för att träffa Drömmannen. Då släppte LillMannen min hand och skulle bara gå med Drömmannen. De skulle åka hem tillsammans och LillMannen struntade blankt i vad jag gjorde, så länge han fick vara med SIIIIIN Drömman… Jag lyckades dock locka med LillMannen ut till Drömgården, vi skulle bygga ett insektsbad! Gick så där… men åka skottkärra hann vi med, precis som varenda bondunge ska göra!

  (null)

Vi åkte hem runt lunch, min plan var att LillMannen skulle somna på vägen till lägenheten… icke-sa-nicke… Drömmannen kom hem en timme senare, tio minuter i sovrummet tillsammans så sov båda pojkarna. Herre min salige så sött det är när de två sover, leker, myser, skojar, går – ja allt är sött när de två är tillsammans!

  (null)

Ikväll har vi firat Valborg med fina vänner. Det blev en tidig kväll då flera skulle jobba imorgon – vi med indirekt då vi ska påbörja årets utgrävningsprojekt - blomrabatten!

Men vi åt middag, pratade och njöt av varandras sällskap – precis så som man ska fira in våren!

  (null)

(null)


En brasa såg vi med såklart, annars är det ju självklart ingen Valborg!

(null)

(null)

Tillsammanstid är bästa tiden

Igår fick jag tag på denna dyrgrip! 
(null)

Rosa blåbär! Hur galet låter inte det då!?
De fick flytta ner i jorden illakvickt, bland alla de andra bären i bärlandskapet.
(null)

(null)

De andra blåbären, som är riktiga blåa blåbär trivs och frodas i bärlandskapet.
(null)

Förhoppningsvis blir det mååånga bär i år! 

När vi ändå var ute vid Drömgården passade vi på att knoga lite överallt i trädgården. 
(null)

(null)

Sparrisen har börjat titta upp så sött!
Nästa vecka kan vi nog plocka dem - längtar så mycket till vi kan skörda första gången för i år. 

Vi passade även på att så lite i drivbänken. Sallad och spenat fick åka ner i jorden och snart kan vi nog plocka det med i vååår trädgård. 
(null)

(null)

Idag har vi varit på Högskolan igen... 
Drömmannen var lagom snygg i sin färgglada utstyrsel... tänk att han är min, hur kunde jag bli så lyckligt lottad? 
(null)

Jag har fått hänga med dessa pinglor idag - bästa basgruppen! 
(null)

SuperVännen och BästeLillVännen - jag har sån tur att jag får gå igenom dessa fyra år med dessa tjejer! 

Ikväll har vi kört grillpremiär deLux! 
(null)

Drömmannen grillar och jag fixar inne i köket!
(null)

(null)

Fredagsblomman blev en solros-bukett, som jag älskar. 

Med nya plåtlådan till boxvinet och grillad kotlett så firade vi in långhelgen. Drömmannen jobbar både imorgon och på måndag, men de andra dagarna, då ska vi extranjuta med tillsammanstid!
(null)

(null)

Kärleksklyschigt

Världens mest fantastiska man, min Drömman. Som jag älskar dig. Jag minns inte ens hur ett liv utan dig är och jag vill aldrig minnas eller uppleva det heller. Du gör mig tusen gånger bättre och varje dag lär jag mig något nytt av dig. Jag är evigt tacksam över att jag har dig, min bättre hälft. Du är min klippa i vått och tort och vetskapen om att jag alltid kan luta mig till dig är ovärderlig. Du är min blivande man och jag din blivande fru. Att veta det är lyckan i livet – att jag aldrig ska få vara utan dig. Tack för allt, för allt du ger och tar, för all hjälp och för att du gör livet så mycket lättare att leva. Du gör mig till världens lyckligaste, i hela världen! Älskade älskade du – I love you til’ the end!

(null)

(null)

When I wake up, well I know I'm gonna be, I'm gonna be the girl who wakes up next to you. And when I go out, yeah I know I'm gonna be, I'm gonna be the girl who goes along with you. And when I come home, yeah I know I'm gonna be, I'm gonna be the girl who's coming home to you. And when I'm dreamin', well I know I'm gonna dream
I'm gonna dream about the time when I'm with you.

But I would walk fivehundred miles and I would walk fivehundred more. Just to be the girl who walked a thousand miles, to fall down at your door.

When I'm workin', yeah I know I'm gonna be, I'm gonna be the girl who's workin' hard for you. And when the money comes in for the work I do, I'll pass along every cent of it to you. And when I'm lonely, well I know I'm gonna be, I'm gonna be the girl who's lonely without you. And if I grow old, well I know I'm gonna be, I'm gonna be the girl who's growing old with you.

But I would walk fivehundred miles and I would walk fivehundred more. Just to be the girl who walked a thousand miles, to fall down at your door.

When I wake up, well I know I'm gonna be, I'm gonna be the girl who wakes up next to you. And if I grow old, well I know I'm gonna be, I'm gonna be the girl who's growing old with you.

 


Visa fler inlägg