Två årskalasande

Idag är ingen vanlig dag, för det är LillMannen Js två årsdag, Hurra, Hurra, Hurra, Hurra! Älskade lille man, fastän du säger att du är åtta-nio år när vi frågar dig, så är du verkligen en liten gubbe i en tvåårings kropp. Allt är Nej och favoriterna är Drömmannen och Farsgubben – två riktiga gubbar.

Igår firade vi tvååringen med buller och bång. Min finaFina kollega tog två timmar av mitt jobbpass, så jag kunde åka och kalasa. Guldvärt! Han fick blåsa ut sina två ljus på tårtan och gav oss stora applåder för vår skönsång, älskade lilla MiniMan.

 

Idag har det jobbats lite till, igår gick jag fjortontusen steg och nu ligger stegräknaren på strax över femtontusen. Det är inget stilla sittande ny-gamm-jobb jag har i-alla-fall. En liten paus hade vi allt, den där finafina kollegan har visat mig en helt ny värld, rawfood glass! Fantastiskt gott och alldeles lagom portioner, nästan lite beroende framkallande. Det blir extra elegant med kaffe i plastmugg bredvid, men det är så vi jobbar. 
 
Imorgon ringer klockan ännu tidigare än vanligt, FinMamman och LillaStorasyrran kommer och plockar upp mig tidigare än tuppen. Klockan fem börjar bilen rulla mot det stora gula varuhuset i väst.