Udda-jobbhelg och vinterservis

Hur en helg kan gå så här fort är för mig ett mysterium. Kan bero på hur man spenderar den! Denna helgen har spenderats på jobbet, trots udda vecka. Igår hängde jag med min fina kollega och jag har alltid kul tillsammans med henne. 

Jag började med en brakfrukost tillsammans med Vilhelm Moberg. (null)

Det var riktiga sjusovare till brukare denna helgen, så jag hann till och med en frukostefterrätt framför nyhetsmorgon innan dagen drog igång på riktigt. 
(null)

Vi åkte till StorStan för att gå på bio och äta ute - vilket tufft ny-gamm-jobb jag har egentligen.. 

När jag kom hem så hade Drömmannen lagat middag och det var sån lyx att komma hem till dukat bord - och sista avsnittet av Stranger Things 1! Jag som varken gillar skräckfilm eller sci-fi älskar denna serien. Jag sitter dock mest med filten framför ögonen, håller Drömmannen superhårt i handen och ställer tusen frågor - som Drömmannen inte har några svar på... men det lilla jag ser är jättebra. 

Idag jobbade jag järnet igen, ett kort jobbpass på fem timmar innan jag åkte hem för att hjälpa tomten. Julklappsinslagning stod på schemat.  (null)

(null)

(null)

Nu är nästan alla julklappar inslagna, bara StorMannen Es födelsedagspresenter kvar att slå in. 

Vi har äntligen lyckats få tag på lampolja, så idag tändes fotogenlampan för första gången och det var ett så härligt sken! (null)

(null)

Lite mer julpynt har kommit på plats - vintersevisen från Swedish Grace!  (null)

(null)

Äntligen! Nu börjar det i-alla-fall nååågorlunda börjar kännas som jul, fastän det är hundratals skolgrejer som ska fixas innan det och en julfest för alla barnen på jobbet, men det är nästa veckas öden.