Ledig helg

När jag började på ny-gamm-jobbet så blev jag inslängd i en redan schemalagd period. Vilket för min del innebar att jag inte kunde bestämma mina arbetstider förens v.49. Så denna jämna helgen, är jag ledig - men Drömmannen jobbade. 

Vad skulle jag hitta på en hel lördag alldeles själv, medan han jobbade? Jag behövde inte bestämma det själv, för snart ringde LillaStorasyrran och LillMannen J på dörren och lördagen var räddad! 

Vi firade lördag ordentligt - det blev plättar till lunch med hemmagjord Tayberrysylt - på Lilla Mormors finporslin! (null)
(null)

(null)

Tänk vilken lycka man kan skapa med lite mjölk, ägg, mjöl och salt! 

Drömmannen slutade jobba och vi tog på oss finkläderna.  (null)
Den underbara skjortan med broderier på har jag fått av Drömmannen - på en vanlig tisdag!

Vi skulle iväg på finrestaurang med några ännu finare vänner! Dock tog det en timme att få in maten och vi blev allt lite missnöjda med köttet - men med trevligt sällskap kan det aldrig gå fel! 

Det är något speciellt över lediga söndagsmorgnar, hinner njuta av kaffet och läsa tidningen i lugn och ro.  (null)

Jag hittade en pelargon i våra vänners trapphus igår och självklart råkade jag snappa åt mig några blad...  (null)

Helt fel säsong för pelargoner, men om någon av dessa små klarar sig så blir jag ypperligt glad om jag inte misstog mig så var det en Kathy-pelargon. 

Söndagsmorgnar hos oss innebär lite stress och mycket lunk, men innan klockan ens hunnit slå tolv har jag planterat bladen, Drömmannens kompis är här och vi har hunnit äta lussekatter  (null)

(null)

 Om en stund åker vi ut till Drömgården, kära gamla gård! Tänk den dagen vi inte behöver åka till dig, utan då är du vårt hem... den dagen kan inte komma snabbt nog.