Lagom

Idag har vi firat min fina Farsgubbe och Drömmannens pappa också, fast på skilda håll! Detta var första högtiden vi firade på varsit håll sedan vi blev tillsammans... mycket lustig känsla... 

Jag var hemma på Drömgården med hela stora familjen. Samtidig som vi friade Far så firade vi även Mårtengås, inte mycket som slår FinMammans gåsamiddag! Vi passade även på att ta årets julkort, jag fick rigga upp allt och grönsakslandet blev årets julkortsplats. 
Bästa platsen blev ändå den här - på enbart Farsgubben!  (null)

Jag smög bort till bärlandskapet och kollade till hallonen, tänk att den 12 november plockade jag hallon.  (null)

Fyra små hallon slank ner i magen. Nu måste vi verkligen beskära ner alla buskarna, det får bli till helgen! 

Vi kom sent från Drömgården, för trotsallt så trillade Drömmannen in på Drömgården lagom till andra portionen gåsmiddag. Nu ligger vi i soffan och kollar på Allt för Sverige - helt klart det enda jag verkligen kan tänkas se på tv nu för tiden.

Flera av våra vänner har frågat om vi inte ska köpa en större tv snart, då vi har en så stor tv-bänk... men jag är så nöjd med att ha en liten tv, för jag vill verkligen inte vara så beroende av tvn och spendera så mycket tid framför den. Jag hade mycket hellre suttit med en bok i handen... och om vi skulle skaffat en större tv, vart skulle vi då ha alla fina grejer där runt om? 
(null)

Nej, vår lilla tv är, precis som de säger i Allt för Sverige - lagoåm! 

#1 - - Maya :

Du hade älskat ”Det sitter i väggarna” om du inte redan tittat på det!

Svar: Jo, det sitter i väggarna kollar jag allt på och mitt kära Bonde Söker fru!
Bondmoran