Julpyntat kakmonster

Vi bytte som sagt porslin i söndags och det är inte mycket som klår första morgonkoppen kaffe i vinterservisen! 

(null)

Vi har inte hunnit julpynta än, så än-så-länge ligger fin-löparna kvar på bordet. 

Kvällsmaten både igår och idag serverades på dessa dyrgripar! Det gör så himla mycket för julstämningen att byta porslin. Vardagslivet blir extra julpiffat och det är så mysigt. Det blir extra juligt!

(null)

Ikväll tog jag en promenad hem till SuperVännen! Tänk vilken lyx, att dra på reflexvästen och spatsera i 6 minuter, så är jag hemma hos en av mina bästa vänner! 
  (null)

Så intensiv som denna praktikperioden är så har jag inte hunnit träffa SuperVännen sedan sista dagen i skolan, för tre veckor sedan! Känns ju helt galet, från att ses nästintill varje dag tills att knappt ses över huvudtaget! 

SuperVännens lillebror och kusin hade sålt jultidningar och kakor - kakmonstrer i mig hoppade av lycka, arraksbollar! Drömmannen slog till på någon form av torrkaka och lösgodis är ju aldrig fel!  (null)

Imorgon slutar jag lite tidigare på praktiken, så tanken är att hela lägenheten ska bli julpyntad och redo för fredag. Vi får väl se hur det går, den här Bondmoran är så pedantisk så jag ibland blir rädd för mig själv och blir det inte gjort på mitt sätt så behöver det inte göras alls... en väldigt dålig egenskap det där! Men julpyntat ska det bli!