Intensivt rattande

Älskade lilla LillMannen, samtidigt som vissa stunder är superjobbiga, så är de flesta alldeles underbara. 

En riktigt liten hjälpreda är det vi har här. 

(null)

Korvstroganoff stod på menyn och självklart skulle LillMannen hjälpa till. En tugga till honom och en bit i stroganoffen. 

Han är en riktig liten Pippi-älskare, Pippi hit och Pippi dit! Drömmannen var ju Obelix under halloween och Obelix peruken var en perfekt Pippi-peruk också. 

(null)

Studentplakatsbilden är given! Pippiperuk och dumle-rester runt munnen, precis som det ska vara när man är två år och bor hos moster i en vecka - lite pinsamt, utklätt och godis på en torsdag!

Efter att ha sett Pippiserien sjuttioelva gånger och Pippifilmerna sjuttiotolv, så bestämde jag film och bröt av med lite Up! - en av de sorgligaste, gulligaste och bästa filmerna som finns.  (null)

Och LillMannen höll nog allt med, han satt stilla hela filmen och när den tog slut, ville han se Voffsen-filmen igen... Drömmannen var på utbildning med jobbet ikväll, en stor eloge till alla ensamstående som lyckas ratta hemmalivet, barn, studier/jobb och allt däremellan! Efter en stunds bråkande lyckades jag lägga LillMannen utan Drömmannen och så fort han kom hem ställde jag mig i duschen, jag hade ju aldrig klarat mig utan honom, min Drömman - inte utan LillMannen heller för den delen. Det är hur-som-haver sista natten med en tvååring i hemmet, imorgon lämnas han på förskolan för att hämtas av sina föräldrar - hur kul det än varit att ha LillMannen här, så är det liiite skönt när han åker, efter en intensiv vecka.