Impulsiva familjen Bondmora

Med en LillMannen mindre i lägenheten så styrde vi kosan mot StorStan. Drömmannen och jag konstaterade att senast bara han och jag gick på stan tillsammans, var för ett år sen... då köpte vi julklappar! Nu handlade vi till oss själva. 

Jag skulle köpa jeans och Drömmannen skulle inte ha något. Ett par jeans kom jag hem med och Drömmannen kom hem med två par byxor, två tröjor och en stickad myströja. Impulsfamiljen i ett nötskal! 

Jag fick även med mig en ny Elsa Beskow-frukostskål, fröken Blåklint flyttade hem till oss. Två ljuslyktor och två löpare. Att köpa fina grejer till hemmet är lyx för mig, så väl som dyrgripar från loppisar, som lite nya fina saker från älskade Cervera. Att vi sedan har denna möjlighet, att kunna åka iväg en fredagsförmiddag och shoppa är jag så tacksam över! Att vi har ekonomin att kunna unna oss emellanåt, att vi har möjligheten till detta och att fastän vi båda två tycker det är dödens tråkigt att gå på stan och i affärer, betar av en hel stad på 2 timmar. Älskade Drömman vad bra att vi har varandra och hur överlycklig jag är över att ha dig. 

(null)
(null)

Cervera har kommit med en ny och egen kollektion och när till och med Drömmannen tycker något är snyggt så måste man slå på stort. 

De vintriga gröna, sköna ljuslyktorna passar perfekt på tv-bänken. Lampoljan till fotogenlampan som egentligen var prio ett på inköpslistan var slut och skulle komma in först på tisdag... då fick vi slå till på ljuslyktor istället. 
(null)

Jag skulle börja jobba vid två-tiden, så vi slog på stort - igen, med en lyxlunch på stan! Den lilla franska restaurangen har glutenfri pasta och den är verkligen gudomligt god! 
(null)

Klockan var slagen och jobbet började. Vi åkte iväg och bowlade - så kul!! Insåg att sist jag bowlade var när jag träffade Drömmannens kompisar för första gången, för snart två år sedan. Så att jag kom sist var inte så oväntat, men lika kul hade vi ändå! 
(null)

Tänk vilken lyx jag har, som kan kalla att åka och bowla för att jobba! 

Klockan slog åtta, jobbpasset var slut och jag begav mig till pizzerian. Drömmannen hade ringt och beställt pizza som jag plockade med hem som vi nu mumsat i oss under fotbollen! Sverige leder över Italien och står med stortån i VM-bubblan! Det kan nog bli bra det här. Imorgon ska vi på årets första julmarknad - så mysigt och härligt! ÄNTLIGEN!