Bokunnande

Äntligen fredag! Det var längesedan jag hade denna riktiga fredsgsfeelingen - och det är en riktigt skön känsla! Känner mig mer död än levande, så skönt att lägga sig i soffan!

Jag beställde kurslitteratur för någon vecka sedan - men att bara beställa kurslitteratur är så tråkigt. Denna gång livade jag upp beställningen med Elsa Beskow, Christina Björk och Lena Andersson.  (null)

Tänk vad lite böcker kan sprida lycka i höstmörkret.   Det blev någon form av tema på böckerna, årsböcker. Elsa Beskow boken är en samlingsbok av hennes alster från flera olika böcker ihopsatta i en årsbok, från januari till december - från snöbollskrig, Gumman Tö, höst, tomtar, Blomkålshuvud, blomsterklänning och Trädgårdsmästare (null)

(null)

Linneas årsbok är precis som det låter, en årsbok som beskriver vad man kan göra i trädgården och allmänt under alla årets månader med Linnea. 
(null)

(null)

Majas alfabetssånger köpte jag för att hela sommaren gick jag och min fina Kollega och sjöng dessa låtar, hon kunde nästan alla utantill och jag ville med ha den gudomliga skatten att kunna låtarna. Att köpa den med noter var ju självklart för att lära sig låtarna - perfekt att ha som lågstadielärare med.

(null)

(null)

Det är viktigt att unna sig emellanåt, men nu blir det inte mycket unnande på ett tag... vår bil sjunger på sista versen och nu behöver vi spara för att kunna, antagligen börja leasea en bil när denna går isönder helt och just nu är jag så nöjd med allt här hemma. Inget som behövs eller villhöver - peppar, peppar ta i trä!