Julpyntat och kärleksyra

Nu har vi jul här i vår lägenhet, sjung hoppfadderallala! 

Äntligen är julpyntet uppe, inte en dag försent! Vi storstädade hela lägenheten med buller och bång igår och sen åkte allt mys upp!
  (null)

(null)

FarsGubbens moster hade utlottning på massa tyger i maj och då kom jag över denna dyrgrip som gör sig perfekt på vårt köksbord! Handvirkat och hemmagjort är alltid bäst och jag är så himla glad att det mesta av vårt julpynt är ärvt eller hemmagjort, det blir så mycket mer känsla och personligt av det hela. Att det sendan finns ett sentimentaltvärde på grejerna gör det bara bättre och ännu mer värdefullt. Jag är så tacksam att både Drömmannen och jag tänker likadant på den punkten, att allt måste inte vara sprillans nytt och senaste modet, de finaste sakerna hittar man på någon släktings vind eller på en loppis.

(null)

(null)

Drömmannen fick även äran att öppna sin julklapp igår kväll! Vi har diskuterat denna julklapp fram-och-tillbaka, han har gissat på allt från flytväst till klädesplagg... men icke sa Nicke! 

(null)

Denna bortskämda Drömman fick inget mindre än en whiskey-kalender! 
(null)

(null)

Varje dag fram till julafton ska han få dricka en liten whiskey - och jag skojar inte när jag säger att han blev så glad så jag trodde han skulle börja gråta. Om hans tårar var nära så lovar jag att mina var ännu närmare. Jag blev så glad över att se honom glad, min älskling detta förtjänade han! 
(null)

Han, den där skäggmurvlen som gör alla gråa dagar till de ljusaste, som gör vardagen tusen gånger lättare och livet värt att leva tillfullo! Han, i min morgonrock, med för korta armar och ben... han den där han är min! 

Imorgon är det första december - hur kunde tiden gå så fort!? Tomteljuset står redo, en tradition i Bondmore-familjen att ha ett ljus som räknar ner dagarna till julafton. En väldigt fin tradition, som så många andra!
(null)


Visa fler inlägg