Sommarlov, snapsdroppar och regndroppar

Tentaplugget kan också sumeras som tråkplugget... jag har aldrig haft lätt för matte och förstår inte heller den logigken som vissa ser i det, så detta känns som att stå och slå huvudet i kakelväggen. Buskatten tyckter nog bara jag är tråkig som sitter och pluggar hela dagarna, så hon bestämde sig för att jag skulle ta en paus. Det var inte så svårt att lyssna på henne, känns nästan som att jag redan tagit sommarlov...
 
 
Något kul har vi lyckats hinna med denna tråkiga-plugg-vecka, Drömmannen har också tråk-matte-tentan på fredag. Han har gjort egen Midsommarsnaps, min karl, och den filtrerades för sista gången igårkväll och hälldes upp på småflaskor. 
 
 
 
Jag är inte alls förtjust i starksprit egentligen, men eftersom Drömmannen kryddat snapsarna själv, så får jag väl offra mig på en liten rackare på Midsommarafton!
 
 
Regnet har även ÄNTLIGEN kommit! Som den bondmora jag innerst inne är så är jag överlycklig över att regnet kommit! Växterna, plantorna, grödorna, djuren och vi alla behöver lite regn och det luktar ju fantatstiskt gott med sommarregn! Tänk att man kan bli så lycklig över lite regn, va härligt livet är då.
Visa fler inlägg