Drottning i Stenriket

Igår när vi var på Drömgården så kom byns fixarLasse till oss. Sedan i april har jag bett honom om ett lass singel till infarten och när han kom igår frågade han ifall det gick bra att han kom med det på måndag morgon! Dagens utflycktsplaner fick skrotas och arbetskrafterna tankas... vi var tvugna att gräva bort en rejäl bit sand och grus för att singeln ska få plats... 

För några veckor sedan fixade jag till vid ena hörnan av infarten, men nu fick även den andra sig en rejäl uppfräschning också! Precis innan regnet kom så blev vi klara! Så istället för att det bara ska vara singel över mittendelen så ska det nu bli singel över heeela infarten! Den kommer se så mycket större och mer välskött ut! Jag är så glad över att vi tar tag i sådana här saker redan nu, för när vi flyttar in så är sånt här redan klart och vi kan fokusera på annat! 

Jag fastnade helt i Utvandrarna igår och kände mig som Kal Oska idag när jag stod med min stenhög, om han var kung i sitt stenrike så är bannemig jag Drottning! Jissus Amalia med sten vi hittade... I-och-med mitt bokslukande så har vi numera lite olika prioriteringar jag och min Drömman... jag med boken i högsta hugg och han med telefonen... men jag gillar honom väldigt mycket ändå! 

Vi hittade även massa potatisplantor i gödselstacken/komposten/där-man-slänger-allt-grönt-och-växtligt! Av de potatisar som vi sorterade bort i höstas och våras har det nu kommit riktiga plantor! Så häftigt med naturens gång att dessa plantor kommer igen, fast på helt andra ställen! 

Innan åskan kom så knäppte jag en bild på gården, Drömgården! Som jag gillar detta hus och dess historia! Tänk att min familj ägt det i flera generationer! Jag blir den åttonde generationen som kommer äga detta paradis och att sen få kalla det mitt hem tillsammans med Drömmannen... lyckan är total!!! 

Visa fler inlägg