Två änglar i snö

Det är redan andra advent och veckorna springer iväg! 
(null)

Drömmannen kämpar på med sin Whiskeykalender och har nog inte varit så nöjd på länge. Jag skrapar vidare och drömmer fortfarande om storkovan. Buskatten däremot... hon gillade inte sin kalender, så den tog vi med hem till svärföräldrarna idag. 

För dagen har vi spenderat hemma hos Svärföräldrarna med hela svärisligan. Deras gran skulle kläs och traditionsenligt så är det barnen som kör granen!
(null)

(null)

(null)

Sväris-granen är proppfull med kulor, glitter och allt däremellan! Varenda kula ska upp! 

Vi åt middag och till kaffet blev det saffransskorpor. Svärmor gör gudomligt goda saffransskorpor med mandel och apelsin. Med mina smaklökar kommer jag bara mandel och apelsin-smaken, men det är väl gott det!
(null)

När vi körde hem nu ikväll så började det faltiskt snöa! Jag är inte säker på hur länge det kommer stanna, eller om den lägger sig över huvudtaget... men det snöar!!!
(null)

"Det är andra advent och ikväll föll första snön, jag reser i minnet genom allt som varit glömt. Jag minns första julen i vår lägenhet, du gav mig världen i ett stort paket. När jag tänker på det, så känns det som en dröm. Två älskande unga, två änglar i snön."  - Peter Jöback