Lucia och guldgruvor

Jag hälsar er alla som förr en gång
Med ljus i min krona, med stämningsfull sång
Jag kommer när mörkast det är här i Norden
När allt syntes dött och förfruset på jorden.

Äntligen är Lucia här. 
Vi skulle börjat morgonen på luciafirande hos StorMannen E och hans förskola, men väckarklockan stängde jag av i sömnen och fem över sju vaknade jag i mprgonstress och insåg att jag inte skulle hinna... fick fock fina bilder skickade, både på StorMannen och LillMannen.
(null)

(null)

(null)

Både en liten tomtenisse och stjärngosse har vi i familjen! 
Efter att LillMannen J haft luciafirande på sin förskola tog han plats hemma hos mig och Drömmannen. Vi busade i sängen efter middagsluren. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Med hjälp av Drömmannen så förstod LillMannen att jag är kittlig och de kittlade så mycket så jag trodde jag skulle kissa på mig. 
Det brukar dock vara tvärtom, Drömmannen brukar vara den mest utsatta för att-skratta-tills-man-kissar-på-sig. 
(null)

Detta är en så vanlig bild hemma hos oss. LillMannen sitter och leker på golvet och pratar för sig, Drömmannen sitter, i detta fall ligger, någonstans och skrattar så han får bita sig i läppen på grund av att LillMannen säger något roligt. Älskade knasbollar. 

Jag hade ett extra-eftermiddags-pass på ny-gamm-jobbet. En lugn onsdagkväll med härliga ungar och kollegor. Efter jobbpasset åkte jag inom postombudet och hämtade ett paket. Jag har börjat fynda en massa roliga grejer på Tradera. Jag har hängt mycket på Tradera tidigare, men nu har det verkligen blommar upp igen!
(null)

En Sof du lilla videung-mugg, i vår härliga frukostservis, Elsa Beskow-porslinet, lyckades jag buda hem för 120kr billigare än vanliga fall. En riktig guldgruva! Ett härligt återbruk, att någonannans överblivna, blir min nytta! 
Fler andra saker jag hittat har jag lagt bud på och får se ifall jag vinner det med. 

Nu har jag suttit och skrivit klart alla julkorten.  (null)
En så mysig tradition som är ett måste! Tänk att få glädja upp någon med ett kuvert i brevlådan så här i juletid.