Julbestyr och all dess enkelhet

Idag har jag varit ledig från praktiken och hunnit med massor! Sådana här dagar behövs verkligen, så jag hinner komma ikapp! 
Innan klockan åtta så var två maskiner tvätt körda och frukosten uppäten! 
Jag sprang ner en runda på stan och köpte lunch till mig och FinMamman. Vissa dagar får man lyxa till det! 
Väl nere på stan kom jag över två amaryllis och äntligen, misteln! 

Misteln var nog den största jag någonsin sett! 
(null)

(null)

Både Drömmannen och jag får ducka när vi går under den - men den var en väldans bra pussmistel!

Amaryllisen fick göra entré i Lilla Mormors gamla vas uppe på nattduksbordet. Alldeles perfekt! Mörkröda amaryllis som jag hoppas slår ut lagom till vår LEDIGA helg! Japp, den kommande helgen är vi hellediga! Förutom allt plugg som ska fixas, då detta är sista praktik veckan... sjuttioelva saker ska göras innan måndag! 

(null)

Jag fick sådan himla julfeeling nu när misteln kom upp att Buskatten med fick pyntas. Dock uppskattade hon det inte alls lika mycket som jag gjorde, så rosetten åkte av nästan lika fort som den åkte på...

(null)

Efter allt julbestyr så styrde vi kosan till dansuppvisning! StorTjejen A hade uppvisning och hon var så himla duktig! 
(null)

Jag blev så stolt över henne, hon har utvecklats jättemycket under detta år, min fina lilla ängel! 
En av ungdomarana på ny-gamm-jobbet dansar också i samma förening och när jag berättade att jag skulle på uppvisningen kom glädjeskriket och jag fick till-och-med ett kort som tack! Fina unge!
  (null)

Ikväll har vi kollat på Jills varandra. June Carter Cash dotter var med i programmet och jag kom att tänka på ett av de finaste citaten jag vet. 
(null)
Det är så fint, sant, verkligt och precis vad jag upplever varje morgon och dag med min Drömman. Måltiderna vid köksbordet med diskussioner från allt mellan himmel och jord tillsammans med honom, det är verkligen underbart. Att något så enkelt kan vara så betydelsefullt, att man kan älska någon person så mycket som jag älskar honom! Jag är hans Emmylou, jag hans June. Han är min Gram och han är min Johnny, nej jag behöver inte så mycket mer än så - älskade Drömman.