En extravagant måndag!

Vilken mäkta-måndag! Klockan är strax efter nio och jag kom nyss hem från ny-gamm-jobbet! Vi har haft julfest för alla barn och ungdomar, föräldrar och syskon. Jag har fått äran att planera och genomföra detta tillsammans med en kollega - och det blev sååå himla lyckat! Alla föräldrarna var jätteglada, tyckte det var kul och tydligen så har det nästan aldrig varit så här många barn och ungdomar med familjen tidigare! Jag och barnen sjöng och spelade musik tillsammans och det var väldigt uppskattat av föräldrarna. Min gamla musiklärare från gymnasiet satt i publiken, så nervositeten var enorm - trots värsta spelmissen så sa han ändå att han tyckte det var jättebra! Tomten kom, alla fick julklappar och allt var helt magnifikt! Så kul att se alla barn och ungdomar så glada och lyckliga! Mitt kära lilla ny-gamm-jobb - sådana här kvällar är du verkligen värd allt slit!

Något mer som vart himla lyckat med dagen var att äntligen ramlade vår nya spis in! Efter x-antal arga mejl så kom den äntligen... 5 veckor senare!
(null)

(null)

Vi har redan hunnit inviga den - en kopp te behövdes efter denna kvällen. 

Till och med Buskatten har hunnit inviga den... 
(null)

Nu myser vi och njuter i soffan, alla tre. Min kära Drömman som jag inte sett på hela dagen, den tanken ska verkligen tankas full ikväll. Tänk vad mycket han får stå ut med tillsammans med mig. Älskade, älskade du!

(null)