Lycka på många plan

En kreativ-hemma-bestyr-dag går mot sitt slut. Vi har storstädat de LUX! Efter städningen tog vi en promenad i LillStan och när vi kom tillbaka så luktade det så fräscht och gott i lägenheten. Om inte ett nystädat hem är vardagslycka så vet jag inte vad - och så synkade vi är när vi städade. På trettio minuter hinner vi damma, damsuga och våttorka våra sextiofyra kvadratmeter. 


Vi torsdagsfirade och lyxade till det med thaimat till lunch. LillStans stadshotell har förvandlats till lägenheter och restaurangdelen är kvar som thairestaurang och maten är fantastisk! 

Vi gick sedan vidare på vår lilla LillStadspromenad. Lite fönstershoppande innan vi kom ner till Lilla Mormor. Med sjukhusvistelse och annat så har vi inte kunnat vara ute och gå på länge, Lilla Mormor och jag. Men trots att hon var trött så ville hon ut och gå. 


Bredvid Lilla Mormors äldreboende så ligger det en stor gård och varje sommar är det fullt med Herrefordblandraser som går, men när vi gått och skulle kollat på dem har de aldrig synts till - förens idag! Djuren stod precis vid vägen och vi stod länge och kollade på dem och pratade om när Morfar hade djur hemma på Drömgården. 

"Och du får hänga med på alla hennes påhitt" sa Lilla Mormor till Drömmannen. Hon lyckades även pika hans val av byxor. Drömmanens jeans har stora hål på knäna och Lilla Mormor berättade en historia om sin väninna, vars son hade kommit hem med söndriga byxor. Väninnan erbjöd sig att laga byxorna åt sin son, men när sonen berättade att han köpt byxorna med hål i och att de skulle se ut så, blev väninnan alldeles paff och kunde inte förstå sig på dagens mode - "jag tänkte på det när jag såg de söndriga jeansen", sa Lilla Mormor. 


När vi kom hem satte vi oss och pluggade. Både Drömmannen och jag har en varsin inlämning som ligger och gnager oss i hälarna och idag tog vi tag i dem. Det är en sån befrielse och lycka att ha honom vid min sida och jag är evigt tacksam att vi studerar båda två, samtidigt och samma program - fast olika inriktningar. Det är så skönt att ha någon att bolla inlämningar och dylikt med och att ha någon som förstår vad studierna innebär. Att ibland är det tufft och ibland är det enkelt - och att vi hjälper varandra och stöttar varandra, hjälps åt och drar när det är tungt. Älskade Skäggmurvel, finns inget jag inte älskar hos dig - eller jo, ditt nya påfund med att snarka... annars så är du precis det, mannen från mina drömmar.