Äppelblommor i Påsk

Detta är första året jag och drömmannen firar påsk ihop, förra året delade vi på oss, han var med sin familj och jag med min. I år ska. I fira tillsammans. Långfredagen börjar med traditionsenlig lammiddag hos svärföräldrarna. Imorgon åker vi hem till mina föräldrar och drömgården för påskbord med familj och släkt, för att sen på påskdagen åka tillbaka till svärföräldrarna för påskbord hos dem. Annandagen firas med att sätta potatis och tillbringa hela dagen i trädgården och jag klagar inte. Det blir ett himla färande, men tänk hur älskade vi är och som har en sån tur att vi har familjen så nära. Något av det bästa med drömmannen är faktiskt hans föräldrar, så glad att vi kommer så bra överens! 

I veckan fick jag massa pelargonsticklingar från en klasskompis, då jag inte har plats för alla själv så blev både mamma, syster och svärmor överlyckliga.

Mina äppleblommor har även börjat slå ut på kvistarna jag plockade med mig när vi beskärde äppelträden. De passade perfekt som påskris till äggen. Flyttar man från landet in till stan får man ta med sig de bästa från landet in. Äppelkvistar, trasmatta och en katt. Jag älskar henne mer än jag hatar henne, men ofta tänker jag hur skönt det hade varit att läman tillbaka henne. Hur många hela blommor, krukor och möbler vi hade haft... men tänk så mycket kärlek och trygghet hon ger den där lilla buskatten.